Tag på friluftsferie til Norge

Tag på friluftsferie til Norge

Er der noget bedre end sommerferie? Muligheden for at slappe af og nyde det gode vejr med en iskold drink, liggende ved en svømmepøl. Lade sig forkæle på et firestjernet hotel, hvor alt bliver ordnet for en og man blot skal sørge for at slappe af.

Ja det er der faktisk. En ferie er meget mere end bare afslapning, det er også en oplevelse og oplevelser er der ikke mange af ved poolen.

Norge – For den frie sjæl

Hvis man vil have en enestående oplevelse, så skal man tage en tur til Norge i sommerferien og nyde rigtigt godt af allemandsretten. Det betyder, at man må slå sit telt op overalt man kunne ønske. Norge er det perfekte land til en dejlig friluftsferie, hvor man sover i telt, laver med over åben ild og kommer i kontakt med den smukke natur.

Fiskeri er tillade overalt, uden fisketegn, så længe det er til eget forbrug. Så oplev en ferie, hvor man kan få lov at udleve sine vilde drømme og være alene i vildmarken. Tag din kæreste med og få en helt anden type ferie,  om ikke blot er hyggelig, men som også udvikler jer som mennesker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *