Skiferie i Norge - En tur du husker

Skiferie i Norge -  En tur du husker

Vinteren er over os, selvom vi måske ikke mærker så meget til den herhjemme. Faktisk kunne man fristes til at tro, at vi stadig var i oktober med de småkølige regnfulde dage, den grå himmel og en følelse af trøstesløshed. Det er vinter, og vi vil have sne og smukt vejr. Vi blev snydt for den hvide jul, som meteorologerne ellers optimistisk blev ved med at snakke om, men noget sne skal der altså til.

Men hvad gør man hvis man ikke kan finde sneen herhjemme? Jo man pakker da sin kuffert og tager nordpå. Nærmere bestemt til vores gode gamle nabo Norge. Norge er vores søsterland med en kultur, der på mange måder minder så meget om vores egen. Alligevel er der forskelle så omfattende, at de lige så godt kunne ligge på den anden side af jorden.

Men uanset hvad så har Norge noget, som gør at vi gang på gang vender tilbage. De har den smukkeste natur i hele Skandinavien.

 

En skientusiasts paradis

Norge har altid været et yndet feriemål for skielskere. Der er alt lige fra bløde løjper, der egner sig til begyndere der aldrig har prøvet ski før, til vilde skråninger, som egner sig til eksperterne der ved hvad de laver.

Uanset hvad man søger, så kan Norge med garanti levere det. Samtidig vil man oplevet et skimiljø, som er er ganske unikt, da man i Norge går meget op i at alle får en dejlig oplevelse, og derfor kan man med ro i sindet tage derop som nybegynder.

Så hvis du sidder herhjemme og keder dig fordi vi aldrig får noget sne, så kan du med fordel tage på en tur til det smukke Norge og få en oplevelse, som du med garanti vil huske mange år frem. I hvert fald indtil du tager afsted igen.

God tur.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *