Pakkeliste: Pak disse ting når I skal på skiferie til Norge

Pakkeliste: Pak disse ting når I skal på skiferie til Norge

Har I planlagt en skiferie til Norge? Så kan der være mange ting I lige skal huske inden I tager afsted. Vi har lavet den ultimative pakkeliste som I herunder kan læse. På denne pakkeliste minder vi jer om, præcis hvilke ting I skal huske at pakke ned inden I drager nordpå.

Ski tøj

Når I tager på skiferie til Norge, kan I selvfølgelig forvente at det bliver rigtig koldt. Det vigtigste I skal huske at tage med på skiferien, er derfor varmt skitøj.

Det skitøj I have og pakke ned er: skijakke, skibukser, skiundertøj, skistrømper, skihandsker, hue og halstørklæde eller halse-disse.

Skiudstyr

Det næste I skal huske at pakke ned, er alt jeres skiudstyr. Hvis der er noget af dette skiudstyr, som I ikke ejer, kan I med stor sandsynlighed leje det på det skisportssted I besøger.

Det skiudstyr I skal pakke ned eller leje er: ski (eller snowboard), skistøvler, skistave, skihjelm, skibriller, rygskold og skivoks.

Hvis I kører i jeres egen bil

Hvis I kører i jeres egen bil, er der typisk væsentlig mere plads til at have ekstra baggange med, når I tager på skiferie til Norge, end hvis i flyver eller tager bussen. I en bil kan I nemlig selv pakke og administrere præcis hvor meget bagage I vil have med.

Derfor er der også mulighed for at have et par ekstra luksus ting med, når I køre i jeres egen bil. Her er et par eksempler på ting, som I kan tage med når I pakker bilen og kører mod Norge:

Pak noget ekstra tøj – så har I noget forskelligt at vælge imellem. Det er altid lækkert at have mere tøj at vælge i mellem, hvis I nu planlægger at lave noget andet end at stå på ski på jeres ferie.

Tag jeres egne luksus håndklæder og morgenkåber med. Der er intet så behageligt, som sit eget håndklæde, eller sin egen morgenkåbe, når man er på ferie. Mangler du nogle af disse? Så kan du på her både finde lækre morgenkåber og håndklæder fra Georg Jensen Damask.

Vigtigt: husk også dette hvis I kører selv!

Kører I til Norge i jeres egen bil, skal I også huske at have nogle ting i bilen, til jeres egen sikkerhed, såsom: varme tæpper, refleksveste. advarselstrekant, snekæder (I har selvfølgelig vinterdæk på), sneskovl, afisningsspray os sneskraber.

Det kan også være en god ide at have et par 1-euro mønter til motorvejstoiletter liggende i bilen og skaffe jer et abonnement til vejhjælp.

I har ved at læse denne pakkeliste, forhåbentlig fået fuldstændig styr på, hvad I skal huske at pakke ned, inden I drager nordpå for at stå på ski I de smukke norske omgivelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *