Oslo for børn

Oslo for børn

Tænker du, at det måske er for kedeligt for børnene at tage med på en storbyferie? Så tænkt om igen. I Oslo er der eksempelvis masser at lave for de små størrelser. Herunder har vi fundet 3 gode forslag:

Oslo Vikingemuseum

De norske vikinger fylder meget i Norges historie og derfor er der lavet et anmelderrost museum, der hylder dem. Her kan du se levn og fund fra vikingetiden, læse historierne og få et indblik i, hvordan de boede. På Museet finder du de to bedst bevarede vikingeskibe i verden.

Her er underholdning til at holde både store og små beskæftiget i en formiddag, så det er absolut et besøg værd.

TusenFryd – forlystelsesparken over dem alle

Parken ligger 20 km syd for Oslo og kan prale med at have Skandinaviens mest spektakulære rutchebane, hvor du går fra 0-90 kilometer på bare 2 sec. Derudover finder du også andre forlystelser, der er nogle af de vildeste i verden, så mon ikke både store og små legebørn vil glæde sig til at besøge parken?

2 timers cruise på Oslo Fjord

Se Oslo fra vandsiden med et to timers langt cruise, der tager jer ind i labyrinten af smalle stæder og små øer med sommerhuse. I kommer også forbi det velkendte Operahus og Bygdøy, hvor du kan udforske de forskellige museums. For små børn er det for det første en oplevelse, at sejle i båden, men derudover er der nyt at se på, som bliver akkompagneret af fortællinger fra guiden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *