Oplev Oslo

Oplev Oslo

De fleste af os, som tænker på Norge, tænker ofte på den smukke natur. Vi vil da også sige, hvis du aldrig har oplevet den smukke natur i Norge, så bør du helt klart tage ud i den, da du ikke kommer til at fortryde det. Men vi vil også anbefale dig, at du tager en miniferie i Norges hovedstad Oslo. Det kan evt. kombineres med, at du tager videre herfra.

For fra Oslo kan du tage toget mod Bergen, og det er i sig selv en turistattraktion at tage toget rundt i Norge, da det er et virkelig smukt land. Hvert år tager mange turister den vej for at opleve Norge, fordi de kan sidde og kigge ud på den flotte natur.

 

Gå rundt i Oslo

Det gode ved Oslo er, at byen ikke er særlig stor, så du kan gå rundt i den og opleve hele byen. Især hvis du har 4-5 dage til det.

Oslo virker som en relativ ny by i forhold til mange andre europæiske byer, fordi mange af bygningerne er fra da Oslo blev hovedstad i Norge, som skete i 1814. Især i centrum kan du opleve det.

 

Besøg Nasjonalmuseet

Alle der tager til Oslo bør tage på deres Nationalmuseum, da du her kan opleve Skriget, som vel nok er et af nordens kendteste malerier.

For alle der besøger Oslo, er det helt klart obligatorisk at se det min. en gang. Selv hvis du ikke er den store fan af den slags, så må du stadigvæk ikke snyde dig selv for den oplevelse.

 

Smag på byen

Generelt vil vi anbefale, at du prøver en masse norsk mad, når du er i Oslo. Det kan her anbefales at tage til Grünerløkka, da det her er masser af caféer og generelt en virkelig god stemning i det område.
Herudover kan du altid spørge nogle lokale, hvad de anbefaler, at du ser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *