Musthaves til din vinterferie

Musthaves til din vinterferie

Vinteren er over os, og føler du også længslen efter sneklædte bjerge? En skiferie kræver en del udstyr og der findes mange produkter på markedet, så det kan være svært at finde hoved og hale i det hele. Så er det din første gang på ski eller ønsker du blot at investere i nyt skiudstyr, så guider vi dig til, hvad der er værd at (gen)investere i.

De tre s’er

Skibriller, støvler og ski. Hvis du ikke er erfaren skiløber, men har planer om at blive det, så er det en god idé at investere i de tre s’er. Selvom du ikke er den mest erfarne på pisten, er skibriller et must. Man kommer hurtigt op i fart, og hvis ikke, så kan skibriller desuden hjælpe mod den stærke sol, som er på pisterne. Det er risikabelt at satse på, at normale solbriller er nok for dig, da disse formegentlig blot vil falde af. Hvis du er fuldvoksen, og dermed ikke længere vokser (i længden), så er det værd at investere i et par ski. Ofte lyder det som en unødvendig investering, men de fleste skisportssteder udlejer ski til overpris. I gennemsnit er et par ski tjent ind efter 3-4 skiferier, alt afhængig af skienes pris. Samme historie gælder støvler. De fleste skisportssteder udlejer støvler til overpris, og disse kan ligedan betale sig selv igen i løbet af et par skiferier.

 

Lægemidler og det til toilettasken

Når du pakker til skiferien, har vi en række tips til toilettasken. Du kan med fordel pakke tigerbalsam eller en anden form for varme-sportscreme. Når man står på ski, benytter man en række muskler, som man ikke er vant til at træne. Dette resulterer ofte i ømme og trætte muskler, som kan være med til at ødelægge en skiferie. Så husk at pakke tigerbalsammen!

Et andet must til skiferien er solcreme. Sneen reflekterer solen UV-stråler, så du bliver hurtigere solbrændt end, hvis du ikke stod på ski. Så husk solcremen, så du undgår at få et par permanente skibriller.

Sidst men ikke mindst så husk p-piller eller anden prævention. Skiferie er lig med after-ski. Og after-ski er lig med øl. Øl er som du nok ved, med til at hæmme dømmekraften. Så efter 8 øl, kan det da godt være, at du synes ham franskmanden oppe i baren ser sød ud. Så husk at beskyt dig selv, så du ikke ender op med en franskmands barn. Selvom det selvfølgelig også har sine fordele…

 

… Hilsen fra mor

”Der findes ikke dårligt vejr, men kun dårlig påklædning”. Når du skal på skiferie, siger det sig selv, at du skal pakke varmt tøj. Et absolut must til din skiferie er et par skibukser i god kvalitet og en jakke, som er varm, men stadig er mulig at bevæge sig i. Hvis du stadig mangler en god og varm jakke til din næste ferie, kan du finde det hos den danske webshop Haus-frau.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *