Drop syden og tag nordpå

Drop syden og tag nordpå

Der er en tendens til, at alle vores rejser går sydpå til de varmere himmelstrøg, hvor man kan ligge ved stranden og sippe drinks hele dagen. Her, hvor temperaturen konstant ligger over de 25 grader, og hvor man kan føle sig som lidt af en konge.

Charterferie til de varme lande, er der såmænd intet galt med, men nu og da bør man udvide sin horisont. Hvorfor ikke lade turen gå nordpå i stedet og oplev vore nabo Norge i al dets skønhed.

 

Norge har lidt af hvert

I modsætning til hvad mange danskere tror, så har Norge meget mere at byde på end sne og skisport. Norge er et ældgammelt land med en rig kultur, der egner sig glimrende til en oplevelsesferie.

Men vil man virkelig have udbytte for sin penge, så skal man ud og opleve den vilde norske natur. Man skal ikke ret langt op i Norge, før man støder på fjeldene og de vilde naturoplevelser. Landets store areal gør, at man ikke konstant falder over andre mennesker, så er man af den slags, der elsker ensomhed og overlevelse, så er Norge helt perfekt. Vore nabo mod nord har lidt af hvert at byde på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *