Derfor skal du tage på skiferie til Norge

Derfor skal du tage på skiferie til Norge

Skisæsonen er så småt ved at komme i gang med den første vintermåneds indtræden. Det er derfor tid til at finde ud af hvor skituren skal gå hen i år, og hvis du er i tvivl bør du overveje at tage på skiferie til Norge. Der er nemlig flere gode grunde til, hvorfor Norge er et af de bedste lande til en perfekt skiferie.

Fantastiske skidestinationer

Når du skal vælge hvor din skiferie skal gå hen, gælder det først og fremmest om at finde et sted med fantastiske skidestinationer og her er Norge et godt bud. I Norge finder du mange forskellige skidestinationer, og du kan uden tvivl finde et sted, der kan give en perfekt skiferie for dig.

Du kan fx tage til Trysil, der er et af Norges mest populære skiområder. Trysil er en perfekt destination til børnefamilien, da der er mange gode begynderpister, så alle kan være med. Samtidig kan du også finde pister, der udfordrer selv den erfarne skiløber.

Et andet populært skisted i Norge er Hemsdel, der også er kendt under navnet ”De skandinaviske alper”, da området minder om noget du finder i de franske alper. Hemsedal er også Skandinaviens højst beliggende skiområde, som gør at du kan finde udfordringer til alle – og så er der selvfølgelig også pister til nybegynderen.

Hemsedal og Trysil er bare to eksempler på gode skidestinationer i Norge. Der findes nemlig mange flere, som kan give dig en perfekt skioplevelse.

 

Du kan hurtigt komme til Norge

Der er mange gode skidestinationer mange steder i verden, men en af fordelene ved Norge er at du hurtigt kan komme derhen. Det tager kun 1 times tid i fly til Oslo, så du kan hurtigt befinde dig i Norge og være klar til første skitur. Når du først er kommet til Oslo, er du i nærheden af mange af de gode skidestinationer. Du kan finde flybilletter til Oslo ved at klikke her.

Du kan også vælge at sejle til Norge, hvis du synes det er nemmere end af flyve. Du kan fx sejle fra Frederikshavn til Oslo. Det tager lidt længere tid at sejle, men du kan til gengæld gå rundt på færgen under turen, og det er derfor meget individuelt, om du bedst kan lide at flyve eller sejle.

 

Der venter andre gode oplevelser

En anden fordel ved at tage på skiferie til Norge er, at der er mange andre gode oplevelser at finde i Norge, hvis du trænger til en pause fra skipisterne undervejs.

Der findes nemlig mange kulturelle oplevelser i Norge, som kan give en afslappende pause fra skipisterne. Du kan fx besøge Akershus slot eller Norsk Folkemuseum. Alt efter hvor du tager på skitur henne, er der garanteret nogle spændende oplevelser i nærheden.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *