3 gode tips til, hvordan du finder de billigste flybilletter

3 gode tips til, hvordan du finder de billigste flybilletter

Sommeren er over os og snart slår efteråret for alvor til. Vi er netop kommet ind i efterårsmånederne og det betyder også for mange, at det kan være rart med et afbræk fra de kolde og blæsende dage.

Hvem vil ikke gerne tilbringe deres tid under varmere himmelstrøg, hvis det var muligt? For at komme ud at rejse skal du naturligvis have fat i en flybillet.

I denne artikel vil du kunne finde 3 konkrete tips til, hvordan du kan finde frem til de billigste flybilletter på markedet. Forhåbentlig er du blevet klogere efter, at have læst denne artikel til ende.

Hold jævnligt øje med nye destinationer

Det sker ofte, at de mange etableret flyselskaber på markedet starter helt nye ruter op. Det skaber for det første en endnu større kamp om kunderne, men derimod også billigere priser.

Starter et veletableret og kendt mærke som eksempelvis Ryanair en eller flere nye ruter op, vil de presse prisen så voldsomt og dermed vil der være billige flybilletter at få til forbrugerne.

Et tip man kan nyde væsentligt godt af, hvis man kender til det og en god mulighed for at spare sig selv for en hel del penge, hvis man er på forkant med nye oprettede flyruter.

Tilmed dig en prisovervågning

Ønsker du konstant at holde øje med prisudviklingen på rejser og flybilletter er det i dag muligt. Det kan varmt anbefales, at oprette en såkaldt ”prisagent” på en af de mange rejsesøgemaskiner.

Du vil her dagligt kunne følge med i prisudviklingen på flybilletter til dine valgte destinationer, som du ønsker at rejse til samt i den periode som du selv har valgt, at du har mulighed for at rejse i.

Du får dermed i princippet din egen rejseside, hvor du dagligt vil få en mail med de opdaterede priser samt en samlet oversigt over prisudviklingen. Prøv det af hvis du synes det lyder interessant og for at finde frem til de billigste flybilletter.

Bestil før andre

Ligesom med meget andet kan det heller ikke betale sig, at vente med at købe sine flybilletter i allersidste øjeblik. Et fly vil være traditionelt opdelt i flere forskellige prisklasser, hvor de billigste flybilletter bliver solgt først.

Derfor vil du også opleve, at flybilletterne til en given destination kun vil blive dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedagen. Prisen stiger jo tættere du kommer på afrejsedagen, da efterspørgslen her vil være størst.

Du bør derfor i stedet sørge for at bestille dine flybilletter i god tid, hvis du vil have fat i de billigste flybilletter til dit rejsemål. Det er ikke små penge du kan spare, men ofte er der flere hundrede kroner i forskel fra om du bestiller din flybillet tidligt eller først et par dage op til afrejsedagen.

Husk at hvis du bliver forsinket på rejsen, har du mulighed for at gøre det til en god forretning ved at anmode om en kompensation for flyforsinkelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *