3 gode destinationer til en skiferie i Norge

3 gode destinationer til en skiferie i Norge

Vi går snart ind i vintersæsonen og det betyder tid til skiferie. Et af de bedste lande, hvis ikke det allerbedste land, til at tage på skiferie er Norge. I Norge kan du finde mange fantastiske skibakker. Vi har samlet 3 af Norges mest populære destination til at stå på ski her.

Trysil

Trysil er et af Norges mest populære skiområder, og derfor også et af de bedste. Mange besøgende drager hvert år mod Trysil, for at stå på ski på nogle af de mange fantastiske skibakker.

Trysil er et perfekt område for børnefamilier, da der er mange pister, der egner sig til nybegyndere. Du kan samtidig finde 3 børneområder, hvor børnene kan have det sjovt med forskellige lege og aktiviteter.

Men der er også pister til den erfarne skiløber, så Trysil er også perfekt til dig, der søger lidt ekstra udfordring. En af de bedste ting, ved Trysil som skiområde, er at mange af pisterne ligger side om side og mødes nede i bunden. På den måde kan i roligt fordele jer på de forskellige pister og mødes igen efter den endte skitur.

Det tager kun knap 3 timer at køre fra Oslo til Trysil og det er derfor et perfekte rejsemål, hvis du tager bilen med i færgen til Oslo.

 

Norefjell

Norefjell ligger endnu tættere på Oslo end Trysil og du kan nøjes med en køretur på 2 timer, for at komme til denne by. Norefjell er derfor et oplagt bud, hvis du planlægger en miniskiferie, som du kan læse mere om her.

Norefjell kan prale af at have Norges største faldhøjde. Den store faldhøjde giver mulighed for lange skiture, i de flotte landskaber. Den længste skitur er endda på hele seks kilometer.

Norrefjel har pister i sværhedsgrader til alle niveauer, og du kan derfor rolige tage af sted uanset om du er nybegynder eller mere erfaren skiløber. Det er derfor også et godt sted at besøge som familie, der gerne vil have gode muligheder både for de mindste og største børn.

Samtidig er det også et perfekt sted til langrendsski, da der samlet er 120 kilometer langredsspor.

 

Hemsedal

Hemsedal er Skandinaviens højst beliggende skiområde, og er kendt for at minde om de franske alper.

I Hemsedal kan du finde små skibakker, der er lavet til nybegynderen, der ikke har prøvet at stå på ski før. Du kan samtidig finde udfordrende bakker til den mere erfarne skiløber.

Hvis du er til langrendsski er Hemsedal også et godt bud, da der er unikke muligheder for langrendsski.

Ligesom de to andre destinationer ligger Hemsedal ikke langt fra Oslo, og du kan komme derhen i bil på mellem 3 og 4 timer. Det er derfor også nemt at komme til Hemsedal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *